DE CE SA ALEGI APT PENTRU TEAMBUILDING-UL TAU?

Solutia APT

Cu APT beneficiezi de solutii flexibile, personalizate si practice pentru orice eveniment de tip team building.

Beneficii APT

Cresterea sinergiei si a spiritului de echipa;
Motivarea angajatilor;
Dezvoltarea gandirii strategice;
Stimularea creativitatii.

Debriefing

Pentru a maximiza rolul unui program de teambuilding, la finalul activitatilor alocam timp pentru o sesiune de debriefing orientata catre rezultate.

Rapoarte pe competenţe observabile

Dupa eveniment, primesti un raport ce cuprinde scoruri pentru competenţele agreate si observate la participanti in timpul derularii activitatilor.

Feedback participanti

Dupa incheierea evenimentului colectam online feed back-ul participantilor intr-o maniera simpla si rapida, raportul fiind pus la dispozitia managerului.

Buget flexibil

Putem implementa pachete prestabilite sau dezvolta si personaliza programe speciale pentru echipa ta, care sa se incadreze in bugetul alocat.

DESPRE NOI, IN CIFRE

0
PROGRAME DE TEAMBUILDING
0
PROIECTE FINALIZATE
0
PARTICIPANTI
0
% CLIENTI FOARTE MULTUMITI

CE SPUN CLIENTII DESPRE NOI

  • APT nu furnizeaza doar servicii, echipa lor a actionat ca un consultant si un partener de nadejde. Am organizat un teambuilding reusit impreuna si cel mai mult mi-a placut faptul ca am reusit si eu sa ma distrez alaturi de colegi, fara sa mai fiu stresata de organizare.  Impreuna am construit un program care sa tina cont de specificitatea grupului si rezultatele s-au vazut.

    Ioana SOARE, HR Manager, Advantage Software Factory

Top 10
Outdoor
Indoor
VEZI INFO
Jocul tronurilor
Povestea îi duce pe participanți pe tărâmuri legendare, unde “supraviețuirea” depinde de o bună organizare a activităților.
Vezi Info
Wild Wild West
Activitatea ii duce pe participanti in Vestul Salbatic unde se intalnesc cu temerare piei rosii si cu traditii de demult. Participantii pot fi Cheyenne, Apas, Sioux sau Cherokee, iar din aceasta perspectiva trebuie sa construiasca identitatea tribului, ierarhiile si pozitiile pe care le detine fiecare membru al tribului, astfel incat sa contribuie la bunastarea tribului. REALIZAREA
Vezi Info
Bazarul
Participanții sunt introduși în lumea negustoriei, unde vor fi nevoiți să își exerseze persuasiunea și negocierea, dar, în același timp, exercițiul îi va pune în situația de a face față schimbărilor neprevăzute ce apar în Caravan Serai.
Vezi Info
Traditii romanesti
Programul ii transforma pe participanti in negustori din evul mediu. Grupul este impartit in echipe, iar fiecare va reprezenta o familie de negustori specializata in realizarea unui mestesug: olarit, prelucrarea lemnului, realizarea de costume traditionale, etc.
Vezi Info
Gasit buletin
Programul pleacă de la premisa ca valorile unei companii reprezinta, de fapt, identitatea sa. Ca urmare, participantii vor trebui sa realizeze cartea de identitate detaliata a organizației lor.
Vezi Info
Treasure hunt cu scufita rosie
Grupul va fi organizat in echipe, fiecare cu cate 6-7 persoane in echipa. Participantii vor fi pusi in contextul povestii Scufita Rosie, astfel incat sarcinile primite, dar si activitatile vor avea legatura cu unele parti ale povestii. .
Vezi Info
Jocurile copilariei
Programul propune participantilor sa intre in lumea competitiilor copilariei de dinainte de jocurile video. Astfel, obiectivul fiecarei echipe va fi sa adune cat mai multe puncte, atat prin participarea individuala a membrilor din fiecare echipa, cat si prin participarea intregii echipe la toate jocurile derulate in acea zi.
Vezi Info
Build up
Scopul programului este de a crea un oras (poate fi Bucurestiul, dar si alt oras, in functie de preferintele clientului) tinand cont de reguli precise, insa fara a uita ca programul ofera sansa de a construi cu creativitate!
Vezi Info
Vara greceasca
In cadrul acestui program, participantii vor beneficia de un sejur grecesc mai puțin obișnuit, deoarece vor lua parte la mai multe probe cu scopul de a aduna cât mai multe puncte. Totodata, programul ii trimite pe participanti in lumea zeilor din Grecia antica si a probelor in care isi arata curajul si maiestria.
Vezi Info
Summer ride
Programul se deruleaza la piscina si pe plaja. Activitatea are doua parti: competitii pe uscat si competitii in apa.