Ce ar fi daca ultra personalizam team building-ul tau?


Exact, ce ar fi daca ai putea sa faci la team building acele activitati la care visezi? Cum ar fi sa pui in aplicare un joc la care te-ai gandit, despre care ai citit undeva si care ti-a placut mult? Cum ar fi sa alegi impreuna cu echipa ta ideile care va plac si ele sa se transforme intr-un team building?

Da, stim, ar fi minunat daca gandurile si ideile tale sunt puse in practica de o agentie. Ar fi complicat daca ar trebui sa faci asta singur, mai ales daca nu ai foarte multa experienta. Cu ajutorul unei agentii, atunci sansele de reusita cresc mult si, astfel, iti creezi oportunitatea de a te bucura de transformarea unui vis in realitate.

Un coleg de-al nostru spunea candva ca, daca un client isi doreste sa reconstruim Pompeiul, il putem ajuta. Daca doreste o eruptie ca-n filme, o putem face! Si este adevarat. Aproape orice idee este realizabila daca te gasesti in parteneriatul potrivit. Din acest an, am propus un nou serviciu „Team building ultra customizat”. Tu ne spui ce vrei si noi iti transformam ideile intr-un team building cu cap si coada.

Este firesc sa te intrebi de ce sa alegi acest serviciu in contextul in care pe piata exista o oferta generoasa de programe si mai toti furnizorii isi customizeaza ofertele. Cel mai bun raspuns este cel legat de experienta pe care ti-o doresti. Indiferent cat de customizate sunt programele furnizorilor, nimeni nu va sti la fel de bine ca tine ce activitate te-ar bucura peste masura. Acest nou serviciu, ti se adreseaza tie, participantul care ai un vis, pe care tii cu tot dinadinsul sa il transformi in realitate. La fel de bine, ti se adreseaza tie, managerul de echipa, care stii ca, in organizarea unui team building, calatoria este la fel de importanta ca destinatia finala. Asadar, cu un astfel de team building, distractia incepe cu trei luni inainte, in timp ce impreuna cu echipa stabilesti ce vise doriti sa transformati in realitate.

Vrei sa incerci? Lasa-ne un mesaj. :)

Jan, 12, 2017

  Blog

0

SHARE THIS