none

Toti ne dorim sa facem parte dintr-o echipa misto, nu? Sa avem in preajma oameni cu care putem comunica relaxat si pe care sa ne putem baza, oameni cu care sa bem si o bere dupa program daca e cazul! Pai si, de ce nu se-ntampla?
Raspunsunsul e simplu! Pentru ca o echipa se naste in timp, prin curaj, incredere, toleranta, competenta si nu in ultimul rand simtul umorului....si exact asta facem noi! Stimulam constinetizarea si dezvoltarea acestor atribute, atat la nivel de individ cat si de echipa.
Am pus pe primul loc curajul pentru ca ne place sa ne asumam proiecte complexe si nu economisim efort ca sa transformam ideile in activitati de team building.
Altminteri, ne ocupam de implementarea programului de team building ales, de identificat locatii minunate, de mentinerea bugetului sub control, de mese, dans si timp liber sau ...nu; pe scurt, un team building de vis!

Despre APT

Team009 este un produs marca APT, furnizor de servicii complexe cu mai multe arii de business, cu peste 20 de ani experienta in piata de HR din Romania. APT Group oferă servicii de recrutare şi executive search, payroll, comunicare şi marketing, evenimente speciale si de teambuilding, programe de training şi dezvoltare, assessment center si evaluare, precum și software-as-a-service (SaaS). Astfel, asigura maxima eficiență proceselor de resurse umane și un avantaj net competitiv colaboratorilor.