none
Programele noastre de team building au bucurat zeci de echipe si mii de participanti in toata tara: de la clienti precum multinationale, care au inteles cat de importanta este investitia in fiecare angajat, pana la companii medii, care au descoperit ca niste colegi motivati sunt colegii pe care te poti baza pentru a atinge obiectivele. Combinand programele indoor, outdoor, de strategie, de constructie, artistic sau sportiv, toate gusturile sunt abodate. Ramane doar ca tu sa alegi ceea ce crezi ca este potrivit pentru echipa ta sau sa vii cu propriile idei si de restul ne ocupam noi.
All
Top 10
Outdoor
Indoor
Relaxare
Competitiv
Strategic
Creativ
CSR
Aventura
Tematice
Innovation Labs
Entertainment
Music
Culinar
Arts
Treasure hunt
Sport
Noutati 2017
VEZI INFO
Jocul tronurilor
Povestea îi duce pe participanți pe tărâmuri legendare, unde “supraviețuirea” depinde de o bună organizare a activităților. Deoarece resursele naturale sunt pe terminate, începerea unui război între cele trei tabere era iminentă. Jocul este structurat in trei etape:
VEZI INFO
Record breakers
Munca in echipa si abilitatea de a lucra intr-o perioada de timp limitata, fara a avea toate resursele dorite, sunt realitati ale mediului de afaceri. “Record Breakers” ofera echipei posibilitatea de a-si dezvolta aceste calitati intr-un mediu relaxant.
VEZI INFO
Puzzle gigant
Toti participantii la team building vor avea de construit un puzzle gigant. Participantii la eveniment vor fi impartiti in 4 echipe. Fiecare membru din fiecare echipa va primi cate un carton in forma de patrat cu elemente componente ale unei imagini mari (sparta in aproximativ 100 de bucati).
VEZI INFO
Calendarul echipei
Este un program care incurajeaza interactiunea si lucrul in echipa. Misiunea fiecarei echipe este sa realizeze un calendar, cu 12 file, in care actorii principali sunt membrii acelei echipe.
VEZI INFO
City treasure hunt
Misterele orasului nu au fost niciodata mai aproape! Cele mai comune obiecte, peisaje, pot ascunde indicii ce te pot ajuta sa gasesti marea comoara. Un drum presarat cu obstacole, incercari si capcane ii asteapta pe cei ce se aventureaza in cautarea comorii.
VEZI INFO
Gaseste obiectele
Este un joc creativ, bazat pe competiție, inspirat de conceptul “treasure hunt”. Tema este flexibilă și poate fi pusă în aplicare ușor pentru echipe de dimensiuni mari, în același timp evidențiind capacitatea de explorare și creativitate a grupui.
VEZI INFO
Dragonii
Este un joc activ, bazat pe competiție, dar și pe colaborare. Dacă la început activitățile sunt realizate de două echipe, în etapa următoare acestea se reunesc și colaborează pentru a realiza un set de sarcini comune.
VEZI INFO
Podgoriile
Exercitiul aduce in prim plan o echipa de creatori de vin. Dincolo de realizarea propriu-zisa a vinului, echipele au si sarcini creative, precum realizarea unei etichete pentru noul vin si prezentarea produsului, intr-o maniera cat mai creativa, audientei.
VEZI INFO
Bucataria echipei
Provocarea consta in gatirea pranzului sau a cinei de catre participanti. Este vorba de o activitatea de grup care pune in plin plan colaborarea, comunicarea si organizarea (inclusiv cea bugetara), ale carei rezultate sunt vazute (degustate) pe loc.
VEZI INFO
Faceti podul!
Programul pornește de la un concept simplu în care grupul este împărțit inițial în mai multe echipe care vor trebui să lucreze împreună folosindu-și în principal abilitățile de management de proiect și ingeniozitate creativă.
VEZI INFO
Cursa catre viitor
O alta varianta a programului “Faceti podul!” este “Cursa catre viitor”. Astfel, in acest caz scopul fiecarei echipe de lucru este de a construi un cart (din materialele puse la dispozitie) care sa se poata deplasa cu o persoana la bord.
VEZI INFO
Dusi cu pluta
Munca in echipa, organizarea si viziunea sunt principalele atu-uri care trebuie folosite pentru a castiga aceasta confruntare. Grupul va fi impartit in echipe. Fiecare dintre acestea va trebui sa construiasca pana la sfarsitul zilei o pluta cu care sa traverseze in conditii de siguranta un luciu de apa (piscina, rau, lac, ocean).
VEZI INFO
Gala Oscar
Participantii la acest program au sansa sa intre in faimoasa lume a cinematografiei in care vor coordona, regiza, crea, repeta si, in final, produce propriul film. Pentru a reusi sa duca la bun sfarsit aceasta provocare, trebui sa castige resursele necesare pentru realizarea proiectului: costume, decoruri, machiaje, coloana sonora etc.
VEZI INFO
Ucenicul
Este un concept creativ, bazat pe competitie, inspirat din serialul de televiziune cu acelasi nume. Tema este flexibila si poate fi pusa in aplicare usor, in acelasi timp evidentiind obiectivele specifice si cultura organizationala a companiei.
VEZI INFO
Drum cafe
Drum Café presupune dinamizarea publicului printr-un spectacol de percutie interactiva in care toata lumea canta pe ritmuri afro-americane, care ofera bucuria de a simti energia si vibratia ritmului creat de toti participantii.
VEZI INFO
Redactia
Este un joc care permite transpunerea participantilor in mediul de business mereu in schimbare. De asemenea, activitatile scot in evidenta capacitatea de adaptare la schimbare, precum si creativitatea necesara pentru a gasi solutii in diverse situatii.
VEZI INFO
Shakespeare in love
Asa cum arata si titlul, programul aduce in prim plan lumea fascinanta a dramaturgiei lui Shakespeare. De la realizarea scenariului, pana la costume, machiaje si interpretare, participantii se familiarizeaza cu punerea in scena a unei parti dintr-o piesa data
VEZI INFO
Matrix marketing
Este un concept creativ, antrenant, solicitant, bazat pe competitie si implicarea tuturor membrilor echipelor. Echipele au ocazia sa se familiarizeze cu multe dintre partile ”liniei de productie” si sa inteleaga mai bine valoarea produsului final.
VEZI INFO
Satul
Acesta este un program ce include activitati de echipa care vizeaza comunicarea si colaborarea in vederea atingerii unor obiective comune, dar si individuale. Exercitiul transpune participantii in lumea planificarii si organizarii, tinand cont de niste indicatii foarte precise.
VEZI INFO
Dare to show your talent
Provocarea consta in motivarea participantilor sa isi arate talentele mai putin cunoscute de ceilalti membrii ai echipei. Exercitiul este o invitatie deschisa la abordarea cu mult curaj a provocarilor, precum si la descatusarea creativitatii.
VEZI INFO
Flash mob
Conceptul se adreseaza cu precadere echipelor mari, care au intre 200 si 500 de persoane. Acest program pune accentul pe creativitatea celor implicati, este foarte energic, imbunatateste colaborarea intregii echipe, toate eforturile reunindu-se la final pentru a proiecta si implementa o experienta unica, comuna.
VEZI INFO
Maktub… este scris
Programul are in vedere familiarizarea participantilor cu unele aspecte ale culturii arabe: Caligrafia, Savon d’Alepp, Delicii culinare.
VEZI INFO
Tara soarelui rasare
Programul cuprinde mai multe sectiuni, participantii avand ocazia sa se familiarizeze cu cultura japoneza, respectiv cu unele dintre productiile sale.
VEZI INFO
Turkiye
Civilizatia turca, desi apropiata din punct de vedere cultural, are inca mistere pentru noi. Participatii la acest program de team building se vor familiariza cu unele dintre elementele culturii traditionale turce.
VEZI INFO
Mozaic
Tehnica mozaicului este veche si spectaculoasa, istoria artei imbogatindu-se semnificativ prin operele de o inegalabila frumusete realizate de romani, artistii bizantini, dar si de cei contemporani. Materialele folosite in prezent sunt de o mare diversitate, sunt mai accesibile si pot fi combinate in moduri din cele mai originale.
VEZI INFO
Happy to be X Team/ Company
Conceptul “Happy to be X Team / Company” propune o competiție in care fiecare va concura in diverse zone, in functie de talentul si preferintele fiecarui membru al echipei.
Vezi Info
Wild Wild West
Activitatea ii duce pe participanti in Vestul Salbatic unde se intalnesc cu temerare piei rosii si cu traditii de demult. Participantii pot fi Cheyenne, Apas, Sioux sau Cherokee, iar din aceasta perspectiva trebuie sa construiasca identitatea tribului, ierarhiile si pozitiile pe care le detine fiecare membru al tribului, astfel incat sa contribuie la bunastarea tribului. REALIZAREA
Vezi Info
Calatoria
Programul debutează cu un treasure hunt urban neconvențional ce se desfășoara în București, orașul unde mulți locuim și pe străzile căruia trecem fără să mai acordăm atenție misterelor.
Vezi Info
Ave Caesar
Conceptul propune o vizită în lumea antichității, mai exact în vremea Imperiului Roman. Participanții sunt o legiune ce tocmai a venit într-o recent cucerită provincie. Aici trebuie să fie instaurată stăpânirea romană și creat un nou oraș de către familiile reprezentative.
Vezi Info
Ferma
Ferma este un joc de strategie și dezvoltare care se desfășoara pe parcursul mai multor runde. Participanții formează echipa de fermieri puși pe treabă. Resursele sunt limitate în zonă, iar concurența este din ce în ce mai mare.
Vezi Info
Hits
Bine ați venit în lumina celor celebri și bogați! Fiecare echipă joacă rolul unei case de discuri. Paricipanții sunt în pragul unui moment de glorie, au descoperit o nouă trupă care deja ocupă primele locuri în topurile internaționale. Artiștii au nevoie de promovare.
Vezi Info
Bazarul
Participanții sunt introduși în lumea negustoriei, unde vor fi nevoiți să își exerseze persuasiunea și negocierea, dar, în același timp, exercițiul îi va pune în situația de a face față schimbărilor neprevăzute ce apar în Caravan Serai.
Vezi Info
Traditii romanesti
Programul ii transforma pe participanti in negustori din evul mediu. Grupul este impartit in echipe, iar fiecare va reprezenta o familie de negustori specializata in realizarea unui mestesug: olarit, prelucrarea lemnului, realizarea de costume traditionale, etc.
Vezi Info
Team Up-Create-Test-Evolve
Acest program poate transforma valorile companiei in proiecte cu impact inovativ asupra produselor oferite. Reprezinta o pastila de invatare rapida, prin implementare, urmata de o etapa de evaluare si follow up.
Vezi Info
Gasit buletin
Programul pleacă de la premisa ca valorile unei companii reprezinta, de fapt, identitatea sa. Ca urmare, participantii vor trebui sa realizeze cartea de identitate detaliata a organizației lor.
Vezi Info
Treasure hunt cu scufita rosie
Grupul va fi organizat in echipe, fiecare cu cate 6-7 persoane in echipa. Participantii vor fi pusi in contextul povestii Scufita Rosie, astfel incat sarcinile primite, dar si activitatile vor avea legatura cu unele parti ale povestii. .
Vezi Info
Jocurile copilariei
Programul propune participantilor sa intre in lumea competitiilor copilariei de dinainte de jocurile video. Astfel, obiectivul fiecarei echipe va fi sa adune cat mai multe puncte, atat prin participarea individuala a membrilor din fiecare echipa, cat si prin participarea intregii echipe la toate jocurile derulate in acea zi.
Vezi Info
Build up
Scopul programului este de a crea un oras (poate fi Bucurestiul, dar si alt oras, in functie de preferintele clientului) tinand cont de reguli precise, insa fara a uita ca programul ofera sansa de a construi cu creativitate!
Vezi Info
Vara greceasca
In cadrul acestui program, participantii vor beneficia de un sejur grecesc mai puțin obișnuit, deoarece vor lua parte la mai multe probe cu scopul de a aduna cât mai multe puncte. Totodata, programul ii trimite pe participanti in lumea zeilor din Grecia antica si a probelor in care isi arata curajul si maiestria.
Vezi Info
Summer ride
Programul se deruleaza la piscina si pe plaja. Activitatea are doua parti: competitii pe uscat si competitii in apa.
Vezi Info
Evenimente CSR
Stim ca o campanie de CSR implica mai mult decat o actiune, insa fiecare actiune inseamna un pas spre o cultura organizational in care se pune pret pe echipa constienta de impactul actiunilor sale in societate.