none

SERVICIILE APT

Construirea unei echipe de succes inseamna mai mult decat evenimente punctuale, atat noi, cat si tu, stim asta! De aceea, am dezvoltat servicii complexe care sa sustina companiile mari si medii, care isi doresc oameni motivati si valorosi in organizatie. Astfel, in functie de etapa in care diferite echipe se regasesc, poti opta pentru acel serviciu care te va ajuta direct sa obtii obiectivele tintite. Putem evalua impreuna nevoile de dezvoltare, de comunicare sau motivare, apoi gasim cel mai potrivit serviciu sau pachet de servicii personalizat pentru echipa ta.

Evenimente

Indiferent ca vrei sa-ti cuceresti partenerii sau angajatii, indiferent ca vrei o petrecere iesita din tipare sau o conferinta de amploare, noi iti asiguram evenimentul cu idei, organizare si implementare.

Company Day

Fie ca vrei sa marchezi ziua companiei printr-o petrecere, fie printr-un eveniment dedicat angajatilor, fie sa le combini si sa inviti clientii preferati, te ajutam sa fie o zi memorabila si cu un mesaj puternic.

Centre de evaluare si dezvoltare

Specialistii nostri te ajuta sa identifici potentialul angajatilor, sa iei cea mai buna decizie in randul candidatilor in procesele de recrutare si selectie, cat si sa ai o planificarea organizationala excelenta.

Evaluare 360

O perspectiva completa asupra performanței individuale si organizaționale, perspectiva care te ajuta sa initiezi schimbarea si inovatia in compania ta.

Traininguri

Colaboram cu traineri valorosi in toata tara, pentru a asigura cele mai dorite programe de dezvoltare si formare. De la comunicare, management, relatii clienti, recrutare pana la vanzare si tehnologii.

Size up your team

Pachetul ideal pentru echipe care isi doresc performanta. Alege sa combini evaluarea echipei cu training personalizat in urma evaluarii si teambuilding, care vizeaza directiile de dezvoltare a echipei.