none

Surprinde-ti echipa cu un team building ultra-customizat!

Cum ar fi sa alegi impreuna cu echipa ta ideile care va plac si ele sa se transforme intr-un team building?

Indiferent cat de customizate sunt programele furnizorilor, nimeni nu va sti la fel de bine ca tine ce activitate te-ar bucura peste masura. De aceea, acum poti avea pentru echipa ta un team building unic, la propriu, cu activitati pe care visati sa le realizati impreuna. Pentru ca, in final, experienta traita este cea care transforma un team building banal intr-unul de neuitat. Oamenii vor uita ce le spui, vor uita ce au facut, dar nu vor uita niciodata felul in care s-au simtit!

De ce sa alegi APT pentru team buildingul tau?

Solutii flexibile si personalizate

Echipa APT iti asigura solutii flexibile, personalizate si eficiente pentru orice eveniment de tip team building. Practic, aproape orice idee poate deveni realitate.

Motivarea echipei tale

Programele noastre vor creste sinergia si spiritul de echipa, stimuleaza motivarea si creativitate angajatilor, contribuind si la dezvoltarea gandirii strategice.

Debriefing valoros

Pentru a maximiza efectele unui program de teambuilding, la finalul activitatilor organizam o sesiune de debriefing, in care ne orientam catre rezultatele vizate si cele obtinute.

Evaluarea echipei

Dupa eveniment, vei primi un raport complet cu scorurile pentru competenţele agreate in prealabil si observate in randul participantilor, pe parcursul activitatilor.

Feedback participanti

Dupa incheierea evenimentului, colectam online feedback-ul participantilor, simplu si rapid, raportul fiind pus la dispozitia managerului.

Buget flexibil

Chiar daca avem programe deja dezvoltate si implementate anterior, putem dezvolta si personaliza programe speciale pentru echipa ta, care sa se incadreze in bugetul disponibil.

De ce sa alegi un team building pentru echipa ta?

Contribui la consolidarea echipei

Team building-ul va deschide apetitul spre colaborare si lucru in echipa. O echipa care se cunoaste bine si coopereaza eficient, va avea mereu rezultate mai bune decat o echipa aflata la început.

Spargi barierele de comunicare intre colegi

Programele noastre vor creste sinergia si spiritul de echipa, stimuleaza motivarea si creativitate angajatilor, contribuind si la dezvoltarea gandirii strategice.

Te intorci cu o echipa plina de energie

Oamenii stralucesc atunci cand se joaca. Noi vom scoate ce-i mai bun din echipa ta prin jocurile personalizate pentru profilul organizatie.

Va distrati cum nu ati mai facut-o demult

Team building-ul va consolida valoarea de fun cu colegii de munca. In plus, meritati sa va bucurati de momente prietenose, haioase si frumoase, iesind din spatial obisnuit de lucru.

Ai nevoie totusi de putina inspiratie?

Nicio problema, avem multe idei de programe. Descarca acum catalogul sa le descoperi pe toate!

Ofera-i echipei tale team building-ul mult visat!