none

Provocarea

Scopul programului este de a crea un oras (poate fi Bucurestiul, dar si alt oras, in functie de preferintele clientului) tinand cont de reguli precise, insa fara a uita ca programul ofera sansa de a construi cu creativitate!

Realizarea

  • Grupul este impartit in echipe, iar fiecarei echipe ii va reveni sarcina de a construi o parte din oras. Aceasta va fi conectata cu alte parti, asa ca munca in echipa este atat la interior, cat si la exterior.
  • Echipele vor trebui sa comunice si sa lucreaze impreuna, deoarece, la final, partile construite trebuie sa se uneasca perfect intr-un oras functional. Mai exact, drumurile trebuie sa se intersecteze, padurile sa se continue in mai multe districte, numarul de gradinite construite trebuie sa acomodeze toti copii din oras, iar centrul orasului trebuie sa reflecte cultura si spiritul locuitorilor.
  • Dincolo de constructia propriu zisa, fiecare echipa va trebui sa realizeze si o legenda urbana in jurul unei cladiri importante din sectiunea de oras.
  • Ulterior, echipele pot lua partile de oras la birou si pot amenaja o zona unde sa instaleze orasul.
  • Beneficii

    Programul ofera participantilor ocazia de a descoperi un oras. Spre exemplu, daca se deruleaza intr-un oras putin cunoscut, programul poate include o etapa de descoperire a orasului, precum si cerinte de a realiza replici ale unor monumente din orasul respectiv.

    Vrei acest program pentru echipa ta?